Eén bemiddelingsteam en verschillende formules à la carte

 

De dienst voor culturele bemiddeling van het Espace Muséal d’Andenne biedt tal van activiteiten aan voor schoolgroepen en jongeren, maar ook voor volwassenen en senioren.

Ontdek ons aanbod hieronder!

De dienst voor culturele bemiddeling van het EMA bundelt het inzicht en de expertise van gespecialiseerde archeologen, historici en kunsthistorici uit twee gerenommeerde instellingen in de sector: het Musée de la céramique (Keramiekmuseum) en het Centre archéologique de la grotte Scladina (Archeologisch centrum van de grot Scladina).

Dit team verzorgt activiteiten die specifiek zijn aangepast aan scholen, jongeren, volwassenen en senioren. Er worden transversale activiteiten georganiseerd aan de hand van verschillende thema’s. In het EMA maak je een reis van de prehistorie naar het heden, ga je op een zintuiglijke en interactieve ontdekkingstocht en beleef je onvergetelijke momenten.

Voor schoolgroepen
van 2,5 tot 18 jaar

BEZOEK MET GIDS EN ANIMATIE

Volgens de leeftijd van de deelnemers en hun persoonlijke wensen en behoeften stelt het bemiddelingsteam verschillende modules voor. Bovendien kunnen verschillende modules gecombineerd worden.

 

Voor kinderen en jongeren
van 4 tot 12 jaar

WORKSHOPS, CURSUSSEN EN VERJAARDAGEN

De dienst voor culturele bemiddeling organiseert originele en gevarieerde activiteiten voor jongeren. Zo zijn er regelmatig evenementen voor 4- tot 12-jarigen waar leren en plezier hand in hand gaan!

 

Voor volwassenen en senioren

ACTIVITEITEN EN BEZOEKEN

Thematisch bezoek met gids of workshops om keramiektechnieken te ontdekken: het bemiddelingsteam biedt ook activiteiten aan voor volwassenen en senioren!